Youtube csatorna

Sok videót készitettem már az évek során, különféle témákban. A Youtube csatorna tárolja azokat a videókat, amik ingyenesek, és bárki számára elérhetőek. Ezek részben olyan útmutatók kezdőknek, amik bevezetik őket a tőzsde világába. Elmondom, hogy szerintem miért jó az online tőzsde, hogyan válasszanak maguknak brókert, utaljanak pénzt, stb….

Találhatóak még rajta kereskedésekről készült felvételek. Ezek egy része valós időben, másik része utólag készült. Igyekszem ezekben olyan kereskedéstechnikai ötleteket, gondolatokat megfogalmazni, amik segithetik mások tanulását, fejlődését. Ötleteket, inspirációt merithetnek belőlük a tanulni vágyók. Van bennük szó stratégiákról, belépési pontok kiválasztásáról, a pozíció manageléséről, stopkövetésről, és pozíció sorok épitéséről is.

Számos kereskedőtársam osztotta már meg a tapasztalatait egy-egy előadása alkalmával. Ezekről szintén készültek felvételek, amiket itt szintén megtalálsz. Nagyon köszönöm nekik, és a jövőben is szívesen látok olyan vendég előadókat, akik tudnak hasznos dolgokat mondani a tanulni vágyóknak.

Időnként szükséged lehet egy kis motivációra, vagy humorra. Ezért olyan videókat is összegyűjtöttem, amik erőt adhatnak a folytatáshoz, vagy kicsit jobb kedvre derithetnek ha néha elszomorodnál. Találhatóak még itt mások által feltöltött, hires kereskedőkkel készült interjúk, tőzsdével kapcsolatos filmek, videók.

Jó szórakozást kivánok hozzájuk!