Webinárium szerver

webinárium szerverA Klub rendelkezik egy saját média szerverrel, amivel egy egyedülálló szolgáltatást tud nyújtani. Egy állandó webináriumot üzemeltetünk, a hét minden napján, a nap 24 órájában. Képzelj el egy olyan virtuális termet, ami állandóan nyitva van. A tagok itt összegyűlhetnek, és mint régen egy hagyományos klubban, megvitathatják a nagyvilág, és a pénzügyi piac eseményeit. 

A hagyományos webináriumokkal ellentétben, itt nem egy előadó oktatását, vagy értékesítésről szóló bemutatóját találod. Itt legtöbször egy baráti társaság beszélgetésébe kapcsolódhatsz be. Bárki használhat mikrofont. Sőt, biztatok is mindenkit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, hiszen így gyorsabb, közvetlenebb a kommunikáció. A légkör oldott, a hangvétel közvetlen és baráti.  Természetesen itt is elvárás a kölcsönös tisztelet, és mások eltérő szemléletmódjának az elfogadása.

Rendszeres, szervezett előadásokat is tartunk. Stratégiák bemutatása, tőzsdepszichológiai problémakörök megvitatása, élő kereskedési napok, egyéb más témakörökben. Ezekről felvételek is készülnek, amiket a tagok bármikor visszanézhetnek. Nézd meg a webinárium szerver használatáról szóló videófelvételt!