Válassza az Oldal lehetőséget

Tudástár

Itt megszerezheted a legfontosabb ismereteket és megtanulhatod az alapfogásokat, amikre feltétlenül szükséged lesz, hogy eredményesen tudj kereskedni. A tudástárat folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb anyagokkal. Jó tanulást!

A Tudástár még fejlesztés alatt van!

A tartalommal való feltöltés még zajlik, de bizonyos részek már most is hozzáférhetőek. Használjátok nyugodtan!

A Tudástár célja

A kereskedés egy szakma! Számtalan dolgot kell megtanulnod ahhoz, hogy eredményes kereskedő lehess. A kezdőknek évekbe telik, mire önerőből, vagy némi segítséggel profitosak lesznek. Ezt az utat szeretném lerövidíteni neked azzal, hogy készítek egy olyan tudástárat, ami tartalmazza mindazokat az ismereteket, amik ahhoz kellenek, hogy te is eredményes kereskedő lehess.

A Tudástár felépítése

A tudástár számos témakörre lett bontva, a témákat pedig további modulokra tagoltam. Minden modul végén egy kérdéssor vár, ahol ellenőrizeted, hogy mennyire sikerült az adott modul ismereteit elsajátítanod. A témakörök végén, pedig egy témazáró teszt található. A tanulás során a témákon egymás után, sorban kell végighaladnod. A következő témát csak akkor éred el, ha az előző támazáró tesztet legalább 75%-os ereménnyel oldod meg.

Az első néhány témakör ingyenes, viszont a további témák már csak előfizetők részére érhető el. Ha hasznosnak találtad a kezdőknek szóló ingyenes részt, akkor fizess elő, és ismerd meg a haladó szintű tananyagokat is! Minden tartalom a saját megfigyeléseimen alapul. Csak olyan dolgokról beszélek, amiket én magam kipróbáltam, leteszteltem, és hasznosnak is találtam. Ezekből tudsz majd te is építkezni, hogy végül ki tudd alakítani a saját kereskedési rendszered.

Tartalom

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás