Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, egy távoktatási rendszert dolgoztunk ki a számodra. A Tudástárban modulokra, és leckékre bontottuk a tananyagokat. A leckéket megtalálod írott, képes formában, de videófelvételeken is feldolgoztuk őket. Így könnyebben megértheted majd őket.

Ezek a tananyagok szorosan egymásra épülnek. Nem hagyhatsz ki közülük egyet sem, és nem is cserélheted fel őket! Minden lecke és minden modul végén egy kérdéssorral ellenőrizzük, hogy megértetted-e az anyagot. Ha valami esetleg nem volt érthető a számodra, akkor a modulokhoz kapcsolódó zárt fórumban felteheted a kérdésedet, amire igyekszünk mielőbb válaszolni. Az előfizetők részére tartott online előadásokon, szintén van lehetőséged kérdezni.

A modulzáró vizsgádat mindig egy adminisztrátor értékeli ki. A teszt akkor tekinthető sikeresnek, ha a feltett kérdésekre adott helyes válaszaid aránya, legalább 75%! Sikeres tesztet követően az adminisztrátor módosítja a hozzáférésedet, és ezt követően férsz csak hozzá a következő modulhoz. A vizsga tetszóleges számban, és gyakorisággal megismételhető.

Az ELŐFIZETÉS időtartama 183 nap (6 hónap)

Az előfizetésed ideje alatt, a neked leginkább megfelelő ütemben tudsz tanulni.  Bár a tananyag elég terjedelmes, úgy gondoljuk, hogy 6 hónap alatt a végére lehet érni. Ha ez esetleg mégsem sikerülne, akkor bármikor meghosszabbíthatod az előfizetésed, és folytathatod a tanulást.