Médiaajánlat

Online reklámfelületet biztosítok szakmai hirdetők részére. Lehetőség van bannerek elhelyezésére, PR cikkek megjelentetésére, hírlevelek küldésére, közvélemény kutatásra, események, rendezvények, versenyek reklámozására.

2017 évi statisztikai adatok

  • 42.000 egyedi látogató.webstat2017
  • 93.000 oldalletöltés.
  • Olvasóink fele, rendszeresen visszatér.
  • Közel 1000 tag, akik hírlevelet is fogadnak.
  • 85%-ban Magyarországról keresik fel az oldalt.

Reklám banner elhelyezés

A weboldalon különböző pozíciókban helyezhetőek el kép, HTML, vagy flash bannerek. A bannerek megjelenéséről, és kattintásairól pontos statisztikát vezetünk. Legjellemzőbb méretek: 728*90 (főmenü alatt, vagy cikkekbe ágyazva). 250*250 méretben a lapok alján. 250*400-600 méretig a jobb oldalon. A megjelenés ára: 30.000 Ft / hónap.

Hírlevél küldés

HTML alapú, egyedi kialakítású hírlevelek küldése regisztrált tagjaink részére. Címlistánk kizárólag önkéntesen feliratkozott, a forex és tőzsdei befektetések után aktívan érdeklődő személyekből áll.

Hírlevelek továbbítása: 10000 Ft / alkalom

PR cikk, tartalom marketing

Egész oldalas, képpel vagy videóval illusztrált, keresőoptimalizált cikk, melynek hossza 1000-4000 karakter. A megrendelő tevékenységét, szolgáltatását, vagy eseményét mutatja be. A cikkben szereplő linkek a megrendelő oldalára vezetik az olvasót. Kiemelt megjelenést kap legalább 30 napig, utána belső oldalra kerül, de továbbra is megtalálható marad, még legalább egy évig.

Díjszabása egyedi, egy átlagos cikk esetén kb 25.000 Ft.

Közvélemény kutatás

Kérdőívek, űrlapok beágyazása cikkbe, és hírlevélbe. Ennek segítségével információ szerezhető a felhasználók véleményéről, elvárásairól, szokásairól, jövőbeni terveiről, stb. Az eredmények táblázatos formában kerülnek kiértékelésre, amihez a megrendelő azonnal frissülő online hozzáférést kap. Minden rendelkezésünkre álló kommunikációs csatornán keresztül biztatjuk az látogatóinkat a kitöltésre.

Díjszabása egyedi, függ a kérdések darabszámától. 5-8 kérdésig 25.000 Ft.

Webkonferencia, trading room

A saját médiaszerverünkön kialakított virtuális termekben internetes webináriumok, oktatások, bemutatók tarthatók. A látogatók otthonról, a saját számítógépükön keresztül nézhetik, és hallgathatják az előadó(k) prezentációját. Lehetőség van képernyőmegosztásra, konferenciabeszélgetésre, webkamera képének továbbítására, közös, és privát üzenőfal használatra, dokumentumok (PDF, DOC), prezentációk (PPT) és képek (JPG, PNG) megosztására. A termek jelszóval védettek, csak az arra jogosultak léphetnek be.

Díjszabása egyedi. Költsége függ a használat gyakoriságától, és a látogatók számától.

Facebook bejegyzés

A Facebook csoportunk még fejlesztés alatt áll. Bármelyik szolgáltatást is rendeli meg, ajándékba kapja ezt a fajta publikációt.

Ha az ajánlat felkeltette az érdeklődésed, vedd fel velem a kapcsolatot!