Weboldalunk hamarosan megújul!
A munkálatok befejezéséig nem fogadunk új regisztrációt.

Iratkozz fel a hírlevélre a láblécben, hogy értesíteni tudjunk, ha újra megnyílik a regisztráció!
Köszönöm a türelmedet!

Yota

vasárnap, 26 január 2020 14:46

Infók a következő tréningről

Ami miatt e sorokat körmölőm az a "Kerülj előnybe Elliottal és az RSI"-vel tréning. 

Cimballi trainingEnnek a jelentkezési határideje 2020.01.31. Tehát a mai napot nem számolva még cirka 5 nap. Bevezetésképp eddig megosztottuk veletek a Siker függvénye a kereskedésben című cikk első és második részét, bennük kettő darab videóval.

Tulajdonképen, aki ezeket megnézte, az már el is indult az úton. Ez az anyag volt a korábbi években tartott oktatások első napjának a témája. Így, ezt most mindenki megkapta ingyen, amolyan kedvcsinálónak. Ahhoz, hogy teljesen készen állj a tréningre már csak a bűvös kis füzetecskét kellet átolvasnod. Ezek lenének a teljes, 9 estés tréning kezdő kellékei.

Talán furcsa, de erre a tréningre valamilyen szinten, igenis fel kell készülni. Talán már szemet szúrt neked, hogy nem oktatásról hanem inkább tréningről beszélünk. Ez pedig abból ered, hogy nem csak elmondani szándékozunk az anyagot, hanem feladatok révén igyekszünk megértetni mindazt, amiről beszélünk. Ennek eredménye, hogy esetlegesen mi is ráakadunk majd olyan gócpontokra, amiket jobban ki kell fejteni, hogy érthetőbbé tudjunk tenni a nehezebben érthető részeket. Tulajdonképen az egész séma arra épül hogy ne maradhasson olyan rész, amit nem értettél meg, és minden kérdésre megadjuk a válaszokat.

Ebben az oktatási ciklusban bevezetünk egy eddig még nem alkalmazott rendszert. Az eddig eltelt tíz évet figyelembevéve igyekszünk pótolni valami olyan dolgot, amire a múlt alapján, talán mindig is meg lett volna az igény. Mi lenne ez? Kialakítottunk egy zárt fórumot.

Aki belép a rendszerbe annak minimum 2 hónapig lesz egy felület, ahol kérdezhet és ahol megoszthatja a gondolatait azokkal akik ugyan abban a történetben érdekeltek. Ennek különlegesége, hogy a két hónap alatt folyamatosan ott lesz valaki aki a feltett kérdésekre választ tud adni.  Ez egyike lenne mindannak amit a jubileum alkalmából kínálunk.

Amit fontos lenne még elmondanom, hogy a következő tréning tervezett időpontja: 2021 szeptembere. Tehát erős másfél év... Mondanám, hogy aki lemarad az kimarad…

 

Van még egy nem ép kedves téma, amiről beszélnem kell. Talán még emlékeztek rá hogy nem is olyan régen plágiummal vádoltunk meg egyeseket. Nos, nem azért volt eddig csend, mert nincs mit mondanunk. Lassan eljött az ideje, hogy újra elővegyük a történetet. Terveink szerint lesz majd egy nyilvános előadás, ahol tények és bizonyítékok alapján tárjuk fel előtettek mindazt ami történt. Remélem, hogy majd az idő múlása megoldást fog találni a problémára.

Mi akkor se találgattunk. Tények alapján raktuk össze mindazt, amit akkor megosztottunk veletek. Az idő pedig ketyegett, ahogy szokott... Mára bizonyítékok vannak a kezünkben. Talán nehezen érthető, de a legnagyobb csalódást én magam éltem meg. Ha nem is napi szinten de ott voltam akkoriban abban a közösségben. Ma már a dátumok alapján össze tudom rakni, hogy mennyire figyeltek arra, hogy én bizonyos eseményeken ne legyek jelen.

Jó, ezt úgy sejtem kevesen értitek, ezért nem is megyek most részletesen bele, de a lényeg, az egész akció mögött álló szervezettség… Laci és én ezt hamarosan majd újra átbeszéljük egy nyilvános előadás keretein belül. A pontos időpontot még nem tudjuk, de meg fogjuk hirdetni, és várunk majd rá mindenkit sok szeretettel.

De ami most számit: 2020.01.31.  Legyen ez előttetek. Aki még az utolsók közt szeretne az induló tréninghez csatlakozni, az kattintson ide!

Sziasztok

szombat, 12 augusztus 2017 16:35

Stop vagy nem stop

STOP vagy nem STOP? Kicsit másként talán azt is kérdezhetném, „lenni vagy nem lenni”.

kockázatVéleményem szerint egy örök téma, ami folyamatosan előtérbe kerül, ha akarjuk, ha nem. Két csoport létezik, az egyik használja a másik nem. A magyarázat mindkét oldalnak akad bőven, kifogyhatatlanul. Természetesen én is leparkoltam az egyik oldalon. Legalábbis mára elérkeztem oda, ahol a saját egyéni véleményem szerint egy kereskedőnek állnia kell. Mivel az tiszta, hogy miért itt, inkább a másik oldalt igyekszem megvizsgálni. Aki ott, azok vajon miért ott?

1. oldal / 3
Nincs találat.
 

Hozzászólások

Idézet

Megtehettem volna. Soha nem fogjuk föl igazán az ilyen mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, mígnem a sors keze - teljesen váratlanul - megváltoztatja az egész életünket. Paulo Coelho

Reklám