Weboldalunk hamarosan megújul!
A munkálatok befejezéséig nem fogadunk új regisztrációt.

Iratkozz fel a hírlevélre a láblécben, hogy értesíteni tudjunk, ha újra megnyílik a regisztráció!
Köszönöm a türelmedet!

vasárnap, 15 október 2017 18:05

Az STOFS bróker bemutatása

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)

Napjainkban nehéz olyan brókercéget találni, amely megbízható, biztonságos és átlagon felüli szolgáltatásokat nyújt. Én az STOFS-t választottam.

metatradert4Akad ugyan számos cég, de az ügyfelek szempontjából minden szolgáltatóval szemben vannak minimum követelmények. Joggal várjuk el a jobb feltételeket, viszont ezeket a feltételeket már nem minden cég tudja teljesíteni, ha egy kisebb vagyonnal akarunk kereskedni.

Habár számos más céggel is kapcsolatban állok, számláim döntő többsége mégis ennél a cégnél van, több okból is.

 • FCA és CySEC szabályozás – a MiFID megfelelés pedig alap
  Számomra nagyon fontos a biztonság. Tulajdonképpen ennek a pontnak kell a legfontosabbnak lennie, amikor brókercéget választunk. Ami nekem sokat jelentett az az, hogy két irodájukat is meglátogattam. Voltam Limassolban és Londonban is. Nagyon meggyőző volt ami ott láttam, és ez egy plusz bizalmat adott nekem.

 • Piaci teljesülés – semmi nem marad házon belül
  Nagyon vitatott téma az MM/ECN brókercégek és hogy melyik a jobb. Létezik normális MM cég is, de én mégis maradnék egy olyan cégnél, ahol nincs érdekellentét. Ezáltal, ha én nyerek a brókercég is nyer. Nem fognak ellenem kötni, nem fagyasztanak platformot és egyéb ehhez hasonló okosságot csinálni a különböző plug-in-okkal.

 • Alacsony spread – gyors teljesülés
  A spread számomra egy olyan dolog, ami fontos szerepet játszik az én stratégiáimban – természetesen én is annak örülök, ha alacsony, így több marad nekem. A Classic számlájukat kivéve minden számlán alacsony spread található, egy kisebb jutalékkal. Én a VIP számlát használom, de a kisebbeket is kipróbáltam és megvoltam elégedve vele. A VIP számlán 0 pipnél kezdődik a spread és összesen 3 pont a jutalék. Amit itt megemlítenék, hogy mivel az STOFS most indult el komolyabban a magyar piacon is, egy promót indítottak, így a Prémium számla például már 500 eurótól elérhető.

 • Különféle platformok MetaTrader 4 / Webes platform / AFX Fast
  Mint minden cégnél, itt is megtalálható az MT4 és annak webes verziója. Az STOFS szolgál még egy AFX Fast nevezetű saját fejlesztésű platformmal, amit érdemes kipróbálni.

 • Számlakezelés
  Az STOFS-nél lehetőség van arra, hogy számlánkat egy profi csapat kezelje, ha nekünk nincs időnk vagy még nem tanultunk meg olyan szinten kereskedni. Több stratégiával is rendelkeznek, attól függően, hogy az adott ügyfélnek milyen a kockázattűrő képessége. Mindezt úgy csinálják, hogy 100%-ban szabályozva vannak és minden teljesen transzparens.

Ezek a legfőbb pontok, de számos más pozitív pont is szól még mellettük, hogy miért is érdemes náluk kereskedni.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, látogassd meg a weboldalát: https://www.stofs.com/hu/ 

Hétfőnként pedig élő kereskedési webinárium van, amire itt tudsz feliratkozni: https://www.stofs.com/hu/webinars

Megjelent: 2422 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 01 január 2018 16:05

Új hozzászólás

12 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás Dankó Zoltán kedd, 31 július 2018 08:12 Írta: Dankó Zoltán

  Kedves Józsi, Laci, Péter, stb...!
  Személyes tapasztalat nélkül hogyan is lehetne objektív véleményed a cégről?
  A személyeskedő megjegyzéseidet pedig kár begépelned, mert törlöm. :)

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás laci hétfő, 30 július 2018 18:48 Írta: laci

  Ha majd meszet vacsorázok, akkor fizetnék be a STOFS-nak pénzt.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Dankó Zoltán hétfő, 30 július 2018 06:52 Írta: Dankó Zoltán

  Kedves Józsi!
  Az Activtrades is egy jó cég ( e betű nélkül). Ez pedig egy PR cikk.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás józsi vasárnap, 29 július 2018 21:05 Írta: józsi

  Activetrades a legjobb, és ez nem fizetett reklám!

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás STO broker hétfő, 30 október 2017 16:35 Írta: STO broker

  A személyes véleményem megegyezik a tieddel, mindazonáltal teljesen az ügyfélre bízzuk a lehetőség jogát, de support-os kollégiánk és értékesítőink mindig az FCA szabályozás felé irányítják az ügyfeleket. Ha bármi más kérdésed is lenne, nyugodtan keress minket a hun@stofs.com email címen.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Bankár szombat, 28 október 2017 22:19 Írta: Bankár

  Köszi a korrekt és részletes válaszokat!

  A CySEC-cel kapcsolatban még egy gondolat: Egy ciprusi székhelyű cég sosem fog presztízs értékű név lenni. És ez nem a cégek hibája, hanem Ciprusé és ugye ez van a CySEC mögött is. Lássuk be, egy pici országról van szó, törékeny gazdasággal, inkább egy adóoptimalizálási célú "székhelytelep", nem valós gazdasági központ. Ha jól emlékszem 2014-ben mondott utoljára államcsődöt és hiába volt az Eu. tagja. Egy ilyen forgatókönyvnél nem hogy biztonság van a tőke, hanem épp ellenkezőleg, a tőkések mentik ki az államot és nem önkéntesen. Ez még akkor is gond lehet, ha a cég jól működik sajnos, de ez csak egy szubjektív vélemény.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás STO broker szerda, 25 október 2017 13:01 Írta: STO broker

  Kedves Bankár!

  Minden kérdés jogos, és értelmesek. Köszönjük őket.

  Ami nagyon fontos, hogy magának a cégnek megvan az engedélye az MBN által is, de amit tanácsoltál, hogy 'rakjuk ki az oldalra is', tovább küldtem a mai nap folyamán. Az FCA biztosítja, az 50.000 GBP-ig károsult ügyfeleket, bízok benne, hogy erre nem kerül sor. :)

  Ami a választás jogát illeti. Mint azt olvasni is lehet a CySEC új irányelveket vezet be, pont azért, mert sokan 'gittegyletnek' titulálják. Ez senkinek se jó, mert van olyan cég, akinek csak ott van székhelye, biztonságos és mégse fektetnek be velük az ügyfelek. Ők törölték el a magas tőkeáttételt is, változtattak a KYC-n és egyéb apróság, ami nehezebbé teszi a kamu cégeknek a fenn maradást. Ez nekünk csak jó.

  Tehát, van, aki szeretne CySEC alatt lenni, van akinek viszont az FCA a mérvadó, ahogy Ádám is írta, neki ez erősebb.

  A spreadhez annyit tennék hozzá, hogy az alacsony spread valid állítás ebben a helyzetben, mert attól, hogy kimegy a piacra a megbízás, a mark-up megoldható. Viszont, ahogy azt látni a weboldalon is, a premium számlák fölött már a változó spread jelenik meg és jutalék, ami biztosítja ezt a struktúrát.

  A késői válaszért elnézést kérek, valamiért nem kapok értesítést a hozzászólásokról.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Bankár kedd, 24 október 2017 19:10 Írta: Bankár

  Esélyt akartam adni, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről, kíváncsian várom a választ :-)

  Érdekes bekezdések még a "semmi nem marad házon belül" és az "alacsony spread" bekezdések is, mert üti egymást a kettő. A valós bankközi piacon nincs olyan hogy egy spread alacsony vagy magas... Ha valahol csomagok vannak az garantáltan manipulált (a weboldal szerint 5 db van), hisz egy adott időpillanatban a valós devizatőzsdén nem értelmezhető a különböző méretű spread. Az 5 különböző tőzsdei árat jelentene állandóan, ami nonszensz. A spread egyszerűen változó és a piac alakítja azt. Ha egy bróker korrekt és átláthatóságra törekszik, akkor nem nyúl a spreadhez, hanem csupán jutalékot alkalmaz.
  Kíváncsi lennék azért ezeket a cégeket mekkora saját tőkével hozzák létre, milyen mérlegfőösszegük van és mekkora adózott eredménnyel... Minél kisebb ez a tőke az ügyfelek tőkéjéhez vetítve, annál inkább nem bír ki extrém piaci mozgásokat, mert nincs tartalék, ami fedezetet nyújthat.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás zahor kedd, 24 október 2017 12:03 Írta: zahor

  A Cysec egy gittegylet! Lásd Ironfx.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Bankár hétfő, 23 október 2017 10:00 Írta: Bankár

  Üdv.

  Köszönöm az infókat. És ilyen esetben vonatkozik rájuk az adott állam befektetővédelme is a felügyeleten túl? Magyarországon is működnek engedéllyel külföldi bankok, akikre nem vonatkozik a magyar BEVA, hanem csak az anyaország szabályai szerint védik az ügyfeleket. Megnyugvás egy brókernél azt olvasni hogy pl. ott van egy brit 50000GBP-s biztonság, és ha ez nincs ott, az bennem bizalmatlanságot kelt. (javaslom, hogy nominálisan is tegyétek ki, hogy mennyi az annyi, a weboldalra)
  Érdekes még ez a választás joga is. Mi lehet az az ok, hogy valaki a ciprusi biztonságot választja a brittel szemben, ezen gondolkodom. Tudsz esetleg 1-2 gondolatot írni, hogy mit tud a ciprusi befektetővédelem, milyen kártalanítási szabályok vannak, ha borul egy cég? Többet nem kérdezek ígérem :-)

  Köszönöm!

  Jelentés
 

Hozzászólások

Idézet

"Az emberek azt hiszik, hogy birtokolnak egy elmét, pedig az elméjük az, ami fogva tartja őket."

Bob Marley

Reklám