vasárnap, 03 szeptember 2017 08:47

Ethereum long

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)

Arra gondoltam ezzel a trade-el nevezek demó kategóriában. Ha gondolod, tedd fel a blogra Zoltán, én jómagam nem vagyok nagy Blogger.

EthereumPár gondolat: Azért demón kereskedtem, mivel számomra még ismeretlenek a kriptopénzek, de most ez az új őrület.

Belépés: Azért volt mert ránézésre jó áron volt, és néhány másodperc alatt(gyorsaság) el tudtam dönteni hogy itt veszek. Ez a kép H1 en van de nagyobb idősíkon jobban látszik hogy jó áron volt.

Kilépés: Oka azon egyszerű oknál fogva, hogy 100$-al többet ért ma. Szép kerek szám.

Végül amiért ez számomra nagyon fontos és értékes trade, mert talán az egyik leghosszabb időtartamú amit valaha végig tudtam csinálni tervszerűen. 11 napon keresztül élt, és nagyban segített a hosszabb távú gondolkodás fejlesztésében.

Megjelent: 1180 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 01 január 2018 11:00
Tovább a kategóriában: « EURUSD short EUR/USD short »

Új hozzászólás

3 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás Adrián szerda, 06 szeptember 2017 16:33 Írta: Adrián

  Több időm van, sőt ha nem megy a piac, vagy hírek jönnek kicsit unatkozom is, keresgélek, olvasgatok.

  Ha nézed a videót, vedd elő a tegnapi EUR/USD chartot és keresd ezt a részt (link:https://goo.gl/vKJw9b ), a célárszámításhoz tökéletes kereskedési példa, a belépés időpontja: 20:22)

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Dankó Zoltán szerda, 06 szeptember 2017 15:52 Írta: Dankó Zoltán

  Szia Ad!
  Örülök, hogy itt vagy! A héten gondoltam rád, hogy újra meg kellene néznem az Elliottos videóidat. :)

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Adrián szerda, 06 szeptember 2017 11:54 Írta: Adrián

  Szép trade! Grat!

  Az ábrát elnézve, nem volt ördögtől való a longban gondolkodás, az utolsó esés előtt egy hsz-nek tűnő alakzat van, ami az adott trendszint utolsó előtti hulláma. A belépési pont nekem fejtörést okoz, mert nem volt semmi arra utaló jel. Pár órával később egy szép fordulós jelzést produkált a piac, a hsz feltételezéssel és a fordulós alakzattal szép kicsi stoppal lehetett volna menni, az RR pedig ránézésre a duplája lehetett volna. Sőt, ha konzervatívan kivárod az első HL-t, akkor stabilabb is lehetett volna a setup. Egy ilyen eső piros gyertya után a piac a legnagyobb eséllyel még nem fordul, lassul, korrekciózik, új low-t üt (kivéve klimax). A kiülés ugyanakkor egy nagyon biztató lélektani történet! Még egyszer Grat! Csak így tovább!!!! Ad

  Jelentés
 

Hozzászólások

 • Best Choice bróker felfüggesztés
  Kedves Zoltan, En is kulfoldon elo karosult vagyok, kb. 20 k USD-t loptak el tolem es a csaladomtol. Mivel "csak"…
 • 3. Tréder találkozó Budapesten
  Szia. Én megyek (elvileg) jelentkeztem!
 • A profi számlakezelő
  Kedves György! Egy rég bezárt brókertől, és a megszűnt számlakezelő cégektől semmi esély visszaszerezni a pénzt. Sajnálom!
 • A profi számlakezelő
  Tisztelt Dankó Zoltán A fentiekben leirt 3tgfx broker történet egyik elszenvedő károsultjaként ,kérem amit 2016 B R E X I…
 • Best Choice bróker felfüggesztés
  Semmivel nem tudlak biztatni! Az a pénz elveszett, vagyis ellopták. :( Nyomozást folytat a Budapesti Rendőr-Főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés…
 • Best Choice bróker felfüggesztés
  Tisztelt Danko Zoltan. Hova forduljak panaszommal a BCFX broker szamlam volt ,de a Brexitre valo hivatkozassal be kelett a szamalt…

Idézet

"A sikeres emberek tisztában vannak a fontossági sorrendekkel. Náluk a kockázatvállalás az első, a biztonság pedig a második helyen. Ők tudják, hogy kitartó, kreatív és intelligens kockázatvállalás idővel az elképzelhető legnagyobb biztonságot nyújtja."

David J. Haskins

Reklám