×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1039

csütörtök, 27 július 2017 06:01

Ülök a grafikonok előtt

Írta: Péter
Értékelés:
(4 szavazat)

Ülök a monitorok előtt,és nézem a grafikonokat ahogy egykedvűen haladnak a kitudja kik által kijelölt útjukon, tanulok, és elemzek folyamatosan.

az útNyugodtan ki merem jelenteni, hogy eljutottam már valahová a tudásnak valamelyik szintjére, talán arra amit úgy lehetne megfogalmazni, hogy nem tudom, hogy tudok é valamit, vagy most vagyok biztos benne, hogy semmit nem tudok, de azt nagyon. Már valamennyire leírtam a rendszer alapjait, meg a kellékeit, meg a kötelmeit, de még nem tudom hogy valaha a végére érek é. Már kereskedések fotó szinten rögzítve vannak, hogy majdan elemezhessem hogy miért nem volt igazam, és mit kell még a kötelmeim közé besorolnom.

Nem keresek már eszközöket, de annyit hallottam róla mostanában, hogy felraktam az ichimoku kinko hyo-t, persze ezt is amolyan én módra, mert csak a kumó felhőt használom, bár az hogy használom erős kifejezés.Nézegetem tanulgatom, számolgatok vele, és egyre jobban érlelődik meg bennem, hogy jó jó ez, csak mit keres a te rendszeredben ez. Régebben, ha hallottam valami új, (ami persze csak nekem volt új) eszközről, addig ügyeskedtem amíg nem ragyogott a grafikonon, és mutatta azt, amiről fogalmam sem folt, de szép volt.

Mára valahogy megváltoztam. Egy natúr grafikon, esetleg 2 db SMA az is csak azért hogy könnyebben eligazodjak a hol tartunkban, meg egy RSI amit kezdek végre megtanulni használni is. Tanárom, és segítőm, akinek nem győzök hálálkodni, hogy felnyitotta a szememet, megtette azt, ami minden tanuló életében eljön, elengedte a kezemet (nem mintha nem fordulhatnék hozzá bármikor segítségért) de jól tette, mert minden amit adhatott, az induláshoz, a tarsolyomban van, azt még nem merném kijelenteni hogy az eszemben, vagy a fejemben, de sok minden kezd már ülepedni. Innen jön a magányos út. Az ajtó kinyitva, az ösvény halványan de látszik, távolban a fény valahol dereng, de már dereng, és ez nem kevés. Viszont az út most lesz igazán göröngyös, és nehéz, mert ahogy a hegymászó elér a gerincre akkor ugyan már látja a célt, de az a legnehezeb szakasz.

Nem tudom, hogy kinek írom ezt le, és azt sem, hogy aki elolvassa az megérti e azt az állapotot, hogy a kérdés az, magamhoz, hogy hol is tartok most. Talán csak azért írtam ezt le, hogy lássátok az út hosszú, végigmenni nehéz rajta, és sokmindennel kell szembe nézni. Legfőképpen magunkal, és ez a legnehezebb.

Megjelent: 1286 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 30 szeptember 2018 18:56

Új hozzászólás

 

Hozzászólások

 • Tisztelt Danko Zoltan. Hova forduljak panaszommal a BCFX broker szamlam volt ,de a Brexitre valo hivatkozassal be kelett a szamalt…
  Best Choice bróker felfüggesztés
 • Szia Zoltán! Tudtommal létezik olyan program ami közösít különböző számlákat. Történetesen, ha van 2 számlám, az egyiken van 100 a…
  Metatrader4 tippek-trükkök
 • Köszönöm minden kezdő nevében. Én, sajnos még október végéig dolgozom. Utána jön számomra a "Kánaán". Nyugdíj képében.
  Duna-parti trader parti
 • Kedves Cím! Án pozício meretezöt keresek MT5 höz. Tudzs esetleg ötletet adni , honnan tudok beszerezni? Neketek van esetleg ilyen…
  Pozíció méret számoló Dávidtól
 • Kedves Zoli! Azt nem tudod véletlenül, hogy az ActivTradesnek megszűnt a magyar nyelvű ügyfélszolgálata, illetve a magyar nyelvű weboldala, vagy…
  Az ActivTrades elköltözött

Idézet

"Szabad az, aki képes fölállni, és mindent maga mögött hagyni anélkül, hogy visszanézne."

Dag Hammarskjöld

Reklám