Weboldalunk hamarosan megújul!
A munkálatok befejezéséig nem fogadunk új regisztrációt.

Iratkozz fel a hírlevélre a láblécben, hogy értesíteni tudjunk, ha újra megnyílik a regisztráció!
Köszönöm a türelmedet!

szerda, 24 február 2016 12:17

Skrill problémák

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)

A Skrill az egyik legnépszerűbb elektronikus pénztárca szolgáltatás. Most viszont úgy tűnik, hogy náluk első a biztonság, és csak a legutolsó az ügyfél.

skrill

A Skrillt a legtöbb bróker elfogadja, olcsó és gyors. Én viszont most elkeveredtem a lassú ügyintézésük útvesztőjében. Mindenesetre lassan negyedik hete zárolva van a fiókom, és azt sem tudom, hogy egyáltalán hol tart az ügy.

A történet ott kezdődött, hogy felajánlották nekem, próbáljam ki a bináris opciós kereskedést. Ehhez még az anyagi forrást is biztosították volna. Át is utalták a pénzt Skrillen, és egy előre megbeszélt brókernél kellett volna számlát nyitnom egy ajánlói linken keresztül. A regisztráció és a dokumentumok feltöltése rendben lezajlott, de amikor a számlát szerettem volna feltölteni, már egy hibaüzenet fogadott. Sebaj, biztos a brókernél van a gond, nézzünk egy másikat. Regisztrációt ott is megcsinálom, tölteném a számlát, és megint csak ugyanaz a hibaüzenet fogad. Mi a fene.....

skrill hiba

Nézek ki a fejemből, de más ötlet hiányában inkább úgy döntöttem visszaküldöm a pénzt a feladónak. Legfeljebb megint nem jövök rá, hogy mi a jó a bináris opcióban. Istenem, ezzel még együtt tudok élni. Indítanám a Skrill felületéről a tranzakciót, de itt is hibaüzenetet kapok. Azt a jó büdös kurv.......

skrill hiba 2

Nincs más hátra, mint előre, írni kell a supportnak. Ez megtettem még január 29.-én. Várok és várok, nem történik semmi, majd jön egy levél február 12.-én. Kedves uram, baj van....

skrill hiba 3

Óh te marha, te. Ha tudsz automatikusan zárolni, akkor miért nem tudsz erről AZONNAL automatikusan értesíteni? Miért nekem kell kérvényezni, hogy ugyan már nyilatkozzál, mi a fene van a számlával, és miért kell ahhoz két hét, hogy válaszoljál?! Na mindegy, ez még mindig jobb, mint amikor az ismerősöm Skrill kártyáját csapolták meg "kedves ismeretlenek". A kért változtatásokat megcsináltam, a dokumentumokat újra beküldtem, és most ismét várok. Lassan megint két hete. Az már csak hab a tortán, hogy időközben más befizetés is ment a számlára, amit az gond nélkül fogad, csak onnan aztán sehogy nem lehet továbbmozgatni. Borzasztó.

Ma viszont kiakadtam teljesen. Gondoltam, ha nem megy a Skrill, kérek ki pénzt bankkártyára a brókertől. Erről a kártyáról korábban már volt betét elhelyezve, szóval ez nem lehet gond. A brókerek amúgy szeretnek "trükközni" a kifizetések sorrendjével. Lehetőleg úgy, ahogy nekik a legkedvezőbb. Kedvencem, amikor egy bankkártyás betét beelőz mindent a kifizetési sorban, és legelőször csak kártyára hajlandó kiutalni a bróker. Neki ugyanis a refund eljárás a legolcsóbb, mintha téves befizetés történt volna, így a bank kisebb díjat, vagy egyáltalán nem számol díjat a műveletért. Tegnap elindítottam egy kiutalási kérelmet, de mivel még ma is a teljes összeg volt a kereskedési számlán, ezért chaten rákérdeztem. Hidegzuhany. Ezek csak Skrillre hajlandóak először fizetni. Adjatok egy kötelet.....

skrill hiba 4

Végül abban maradtunk, hogy ők is rákérdeznek a Skrillre, és ha nem oldódik meg a probléma, akkor bankszámlára utalnak. De most nagyon elment a kedvem az egésztől. Pár éve már volt egy hasonló hercehurcám a Skrillel. Akkor egy biztonsági felülvizsgálatos levelet nem olvastam el figyelmesen. Akkor is hiába vártam, hogy utaljon a bróker, nem történt semmi, és végül ők nyomozták ki, hogy a Skrill fiókom nem fogad befizetést. Dokumentumok újbóli beküldésével akkor pár nap alatt rendeződött a dolog. Az lesz a vége, hogy nagyon berágok, hazautalok mindent, és megyek az FXCM-hez, szigorúan csak banki átutalással. Előbb viszont kiderítem, hogy mennyi költséget vonnak érte. :)

Megjelent: 4917 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 01 január 2018 19:14
Dankó Zoltán

2008-óta foglalkozom tőzsde és forex kereskedéssel. Tapasztalataim megosztásával igyekszem segíteni mások fejlődésést. Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, írj egy üzenetet és 1 óra INGYENES konzultációt biztosítok a számodra. Ha szeretnél más kereskedőkkel is megismerkedni, legyél klubtag!

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Dankó Zoltán szerda, 02 március 2016 14:26 Írta: Dankó Zoltán

    Hétfőn összekapartam az összes angol tudásom, és telefonon beszéltem velük. Beazonosítottak, megkérdezték, hogy tünt-e el pénz a számláról, és mára újra aktiváltak. Hallelujah!

    Jelentés
 

Hozzászólások

Idézet

"Az a pénz, amely a tiéd, a szabadságod eszköze, míg az a pénz, amelyet hajszolsz, a szolgájává tesz."

Jean-Jacques Rousseau

Reklám