szerda, 24 február 2016 12:17

Skrill problémák

Írta:
Értékelés:
(4 szavazat)

A Skrill az egyik legnépszerűbb elektronikus pénztárca szolgáltatás. Most viszont úgy tűnik, hogy náluk első a biztonság, és csak a legutolsó az ügyfél.

skrill

A Skrillt a legtöbb bróker elfogadja, olcsó és gyors. Én viszont most elkeveredtem a lassú ügyintézésük útvesztőjében. Mindenesetre lassan negyedik hete zárolva van a fiókom, és azt sem tudom, hogy egyáltalán hol tart az ügy.

A történet ott kezdődött, hogy felajánlották nekem, próbáljam ki a bináris opciós kereskedést. Ehhez még az anyagi forrást is biztosították volna. Át is utalták a pénzt Skrillen, és egy előre megbeszélt brókernél kellett volna számlát nyitnom egy ajánlói linken keresztül. A regisztráció és a dokumentumok feltöltése rendben lezajlott, de amikor a számlát szerettem volna feltölteni, már egy hibaüzenet fogadott. Sebaj, biztos a brókernél van a gond, nézzünk egy másikat. Regisztrációt ott is megcsinálom, tölteném a számlát, és megint csak ugyanaz a hibaüzenet fogad. Mi a fene.....

skrill hiba

Nézek ki a fejemből, de más ötlet hiányában inkább úgy döntöttem visszaküldöm a pénzt a feladónak. Legfeljebb megint nem jövök rá, hogy mi a jó a bináris opcióban. Istenem, ezzel még együtt tudok élni. Indítanám a Skrill felületéről a tranzakciót, de itt is hibaüzenetet kapok. Azt a jó büdös kurv.......

skrill hiba 2

Nincs más hátra, mint előre, írni kell a supportnak. Ez megtettem még január 29.-én. Várok és várok, nem történik semmi, majd jön egy levél február 12.-én. Kedves uram, baj van....

skrill hiba 3

Óh te marha, te. Ha tudsz automatikusan zárolni, akkor miért nem tudsz erről AZONNAL automatikusan értesíteni? Miért nekem kell kérvényezni, hogy ugyan már nyilatkozzál, mi a fene van a számlával, és miért kell ahhoz két hét, hogy válaszoljál?! Na mindegy, ez még mindig jobb, mint amikor az ismerősöm Skrill kártyáját csapolták meg "kedves ismeretlenek". A kért változtatásokat megcsináltam, a dokumentumokat újra beküldtem, és most ismét várok. Lassan megint két hete. Az már csak hab a tortán, hogy időközben más befizetés is ment a számlára, amit az gond nélkül fogad, csak onnan aztán sehogy nem lehet továbbmozgatni. Borzasztó.

Ma viszont kiakadtam teljesen. Gondoltam, ha nem megy a Skrill, kérek ki pénzt bankkártyára a brókertől. Erről a kártyáról korábban már volt betét elhelyezve, szóval ez nem lehet gond. A brókerek amúgy szeretnek "trükközni" a kifizetések sorrendjével. Lehetőleg úgy, ahogy nekik a legkedvezőbb. Kedvencem, amikor egy bankkártyás betét beelőz mindent a kifizetési sorban, és legelőször csak kártyára hajlandó kiutalni a bróker. Neki ugyanis a refund eljárás a legolcsóbb, mintha téves befizetés történt volna, így a bank kisebb díjat, vagy egyáltalán nem számol díjat a műveletért. Tegnap elindítottam egy kiutalási kérelmet, de mivel még ma is a teljes összeg volt a kereskedési számlán, ezért chaten rákérdeztem. Hidegzuhany. Ezek csak Skrillre hajlandóak először fizetni. Adjatok egy kötelet.....

skrill hiba 4

Végül abban maradtunk, hogy ők is rákérdeznek a Skrillre, és ha nem oldódik meg a probléma, akkor bankszámlára utalnak. De most nagyon elment a kedvem az egésztől. Pár éve már volt egy hasonló hercehurcám a Skrillel. Akkor egy biztonsági felülvizsgálatos levelet nem olvastam el figyelmesen. Akkor is hiába vártam, hogy utaljon a bróker, nem történt semmi, és végül ők nyomozták ki, hogy a Skrill fiókom nem fogad befizetést. Dokumentumok újbóli beküldésével akkor pár nap alatt rendeződött a dolog. Az lesz a vége, hogy nagyon berágok, hazautalok mindent, és megyek az FXCM-hez, szigorúan csak banki átutalással. Előbb viszont kiderítem, hogy mennyi költséget vonnak érte. :)

Megjelent: 4648 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 01 január 2018 19:14
Dankó Zoltán

2008-óta foglalkozom tőzsde és forex kereskedéssel. Tapasztalataim megosztásával igyekszem segíteni mások fejlődésést. Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, írj egy üzenetet és 1 óra INGYENES konzultációt biztosítok a számodra. Ha szeretnél más kereskedőkkel is megismerkedni, legyél klubtag!

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Dankó Zoltán szerda, 02 március 2016 14:26 Írta: Dankó Zoltán

    Hétfőn összekapartam az összes angol tudásom, és telefonon beszéltem velük. Beazonosítottak, megkérdezték, hogy tünt-e el pénz a számláról, és mára újra aktiváltak. Hallelujah!

    Jelentés
 

Hozzászólások

Idézet

"Megtehettem volna. Soha nem fogjuk föl igazán az ilyen mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, mígnem a sors keze - teljesen váratlanul - megváltoztatja az egész életünket."

Paulo Coelho

Reklám