Ha ráfázol, csak magadat okolhatod! Nézz majd bele a tükörbe, és mondd ki hangosan: Jó nagy hülye voltam, hogy hittem a Mohini robotban…

Te is benne vagy az évszázad üzletében? Lelkesen meséled minden ismerősödnek, hogy mekkora lehetőséget ajánlottak neked vadidegen emberek? Mert itt ez a csoda Mohini robot, ami majd pénzt termel neked, örök időkig. Már csak a dollárjelek villognak a szemed előtt? Téged is elvakított a kapzsiság annyira, hogy már az orrod hegyéig sem látsz? Akkor ez a cikk neked is szól, kedves Mohinista!

Bizonyára sok átverésről hallottál már, ahol tudatlan és hiszékeny emberektől csaltak ki, kisebb nagyobb összegeket. Talán még jókat is mosolyogtál ezeken a történeteken, hogy mekkora hülye volt az illető, és talán még büszke is voltál magadra, hogy veled ilyen még sosem fordult elő. Minden ilyen történet azzal kezdődik, hogy van egy ÍGÉRET! Egy olyan ígéret, amire egyébként is vágynak a hiszékeny emberek. Pénz, egészség, utazás, anyagi javak, házasság, vagy valamilyen előny megszerzése. Egy olyan jövőbeli cél, amit mindenki szeretne minél előbb, és lehetőleg minél kisebb ráfordítással elérni. Például munka nélkül meggazdagodni, a Mohini robot segítségével.

A hőn áhított cél mielőbbi elérésért a legtöbben még fizetni is hajlandóak. Ezt használják ki azok, akik csak ígérnek, de valójában eszük ágában sincs ezt az ígéreteket betartani. Viszont alig várják, hogy valamilyen módon, megszerezzék a te a pénzedet.

Mohini robot

Akkor lehet pénzed bármiből, folyamatosan és stabilan, ha értesz ahhoz, amit csinálsz! Te értesz az online tőzsdei kereskedéshez? Ismered ezt a piacot, a brókercégeket, a kereskedési platformot, a jogi környezetet és még az adózást is? Van saját, nyereséges kereskedési módszered? Vagy most akarod elkezdeni megtanulni ezt az egészet? Azt mondták neked, hogy ez könnyű, ez neked is menni fog? Lehet hogy nem mondtak igazat?

Ma már kötelezik a brókereket, hogy statisztikát tegyenek közzé az ügyfeleik eredményességéről. A forex és CFD kereskedéssel foglalkozók 70-80%-a pénzt veszít! A profi kissebbség veszi el az amatőr többség pénzét! Gondolod, hogy te máris profi vagy? Kezdőként még ugyanolyan amatőr vagy, mint a többség! Hiába is kapcsolod be a Mohini robotot, és várod majd tőle a csodát!

Mit remélsz? Ki fog majd neked tanácsot adni, ha elakadsz és azt sem tudod hirtelen, hogy mit csinálj? Azok a társaid, akik szintén tudatlanul vágtak bele a Mohini robotozásba veled egyidőben? Ők nem sokkal lesznek okosabbak nálad!

A készítők külön kihangsúlyozzák, hogy beállításokat (SET fileokat) nem adnak a robothoz. Azokat neked kell majd megírnod saját magadnak, vagy esetleg vehetsz a SET piacon. A piac isemerete nélkül képes leszel ilyet írni? Azt mondod majd veszel? Mit? Amit hozzád hasonló amatőrök barkácsoltak össze?

Érted egyáltalán hogy működik a piac? Tudni fogod magadtól, hogy mikor kell a BUY seteket, vagy mikor kell a SELL seteket futtatni? Mikor oldalaz és mikor trendel az árfolyam? Milyen környezetben, milyen stratégiákat tudsz eredményesen alkalmazni? Vagy azt várod, hogy ezt is majd minden nap előre megmondja neked valaki?

A készítők nevetséges indoka, amiért nem kapsz ilyen beállításokat, hogy szerintük az már pénzügyi/ befektetési tanácsadás lenne.

Minden Metatrader expertnek van egy alapbeállítása! Tehát van egy alapbeállítás, ami szerintük nem tanácsadás, viszont bármilyen más beállítás átadása már igen? Érdekes! Sok ilyen furcsaság van még ebben a történetben, amire bátran kérdezz rá a mentorodnál, vagy az előadásokon a szervezőknél! Aztán majd meglátod hogy milyen válaszokat kapsz rájuk!

Mohini robot
 • Miért kriptóban kell intézni a ki és befizetéseket?
 • Mi a helyzet az állítólagos MNB állásfoglalással?
 • Ennyi féle függőségre rábízhatja bárki az életét?
 • Miért nem a profi befektetők a célközönség?
 • 3 ember behúzásával tényleg milliomos leszel?
 • Kapsz erről szerződést, számlát, vagy bizonylatot?
 • Milyen alapon reklamálhatsz a Mohini Trade-nél, ha a Mohini System-el „szerződsz”?
 • Kié a kockázat és kit terhel majd felelősség?
 • Miért éri meg a szervezőknek, hogy visszaosztják a licenszdíjak 90-95%-át az MLM-ben?
 • Miért a hálózatépítéssel akarnak az MLM ügynökök és az online hiénák pénzt keresni?
 • Mi lesz a robottal, ha Mr. Mohini meghal, eltűnik, vagy megunja az egészet?
 • Mi a terv, ha megszűnik a Metatrader4?
 • Magas tőkeáttétel nélkül hogyan működik majd a robot?
 • Mekkora lehet a tényleges veszteséged?
 • Mennyire hidd el a mutogatott erdményeket?
 • Hogyan gyárt majd SET filet az, akinek fogalma sincs arról hogyan kellene nyereségesen kereskedni?
 • Mi alapján fog SET fileokat cserélni az, aki még a piac alapvető mozgásait sem ismeri?
 • Tisztában vannak a felhasználók azzal, hogy VPS szerverre is szükségük lehet?

Önállóságra és függetlenségre törekszel, miközben a legdurvább függőségek hurkába dugod bele a fejed, ráadásul önként és dalolva!

 • Függsz Mr. Mohinitól! Ha nincs licensz lejár a Mohini robot, nincs kereskedés, nincs pénz. Fizethetsz újra és újra és újra, amíg el nem tűnik ez az egész biznisz. Mi lesz veled utána?
 • Függsz egyetlen kereskedési platformtól! Tudtad, hogy már van olyan bróker, aki nem nyit új számlát MT4 alatt? Előbb utóbb a Metaquotes, az MT4 készítője, ki fogja vezetni ezt a programját a piacról. Hamarosan meg fog szűnni! Nincs más helyette! Az MQL4 programnyelvet, amin a robot íródott, semmilyen más kereskedő program nem kezeli. Az egészet újra kell majd írniuk, valamilyen más platformra.
 • Függsz egy olyan brókercégtől, aki bármikor azt mondhatja neked, hogy nem adja vissza a pénzed! El sem tudod képzelni, hogy ilyesmi akár veled is előfordulhat? Csak kérdezz körbe, hogy kit károsított már meg korábban brókercég! Pl: IronFX, 3TGFX, FX21, Tadawul, és még sorolhatnám…
 • Függsz majd mások tanácsaitól, ha nem veszed a fáradtságot, és nem tanulsz meg önálóan kereskedni! Viszont ez eszedbe sem jut, mert te a könnyebb és rövidebb utat keresed a kiserdőn át.

Sokan szeretnének korrekt válaszokat kapni, a bullshit marketingen kívül. Sajnos egyelőre csak kérdések vannak, viszont válaszok nincsenek. Pedig én már korábban is szívesen konzultáltam volna a Mohini fanokkal.

Gabriell chat

Tavaly augusztus óta várom azt a bizonyos visszajelzést. Akkor még csak nem is sejtettem, hogy ki ez a figura.  Vagy itt van például a nagyarcú youtuber élő kihívása. Erre is válaszoltam, de erre sem érkezett érdemi reakció. 🙂

A passzív milliomos youtube csatornája

Ezért fogunk 2021. január 29.-én egy saját előadást tartani. Ahová természetesen meghívom a Mohini robot képviselőit is, hogy esetleg első kézből kapjunk tőlük válaszokat. Ha nem jönnek el, jó szokásunkhoz híven, az előadást akkor is megtartjuk. Nem célunk a hitelrontás, vagy a szereplők lejáratása! Csupán az eddigi tények alapján, egy baráti beszélgetést kívánunk folytatni erről a témáról, aminek a felvételét a Youtube csatornán is meg fogjuk osztani. Várjuk azok részvételét is, akik már benne vannak a Mohini MLM-ben, és szívesen mesélnének a saját tapasztalataikról!

Frissítve: 2021.01.31.
Kaptunk válaszokat a kérdéseinkre. Az előadás során meg is néztük őket, és reagáltam is rájuk. Kénytelen voltam a 2,5 órás beszélgetést több darabba vágni. A teljes lejátszási listát a Youtube csatornánkon találjátok meg.  Jó szórakozást!