Bemutatjuk a Fibo_EA próbaverzióját, amit augusztus 1.-ig ingyenesen letölthettek és kipróbálhattok.

Az expert több kereskedő és programozó közös munkája. Az a cél lebegett a fejlesztők szeme előtt, hogy a mindennapi kereskedési feladatokat minél gyorsabban és egyszerűbben tudják végrehajtani a Fibo_EA segítségével. A fejlesztés során az egyszerűségre, a minél könyebb kezelhetőségre és a gyorsaságra törekedtek. A program nem tartalmaz semmilyen felesleges extra funkciót! Csupán a Kovács J. Tamás (Yota) és a Nagyferenczi László (Cimballi) oktatásain megtanulható kereskedési módszerek gyors és pontos végrehajtását szolgálja, Metatrader4 felületen.

Ezek a feladatok a pozíció pontos méretezése, a stop és take profit szintek elhelyezése, az automatikus pozíció nyitás, majd a pozíció automatikus managelése. A nyitott pozíciót képes több részletben, és többféle arányban zárni. A stopot képes automatikusan, a megadott szabályok szerint mozgatni. Képes egyszerre több pozíciót is kezelni, így lehetőséget ad a pozíció sorok építésére. A kereskedőnek csupán a belépés helyét és a kockázat nagyságát kell megadnia, ezután a folyamatot teljes egészében rábízhatja a Fibo_EA-ra.

A rendszer alapja egy Fibonacci grid, amit megfelelő módon kell elhelyezni a charton. Ezután a programban beállított szintek alapján kerülnek meghatározásra a kezdő stop (-33) és a különböző profit (200-600) értékek. A fibonacci rács pontos felhelyezését követően az expertet egy gombnyomással aktiválni kell, és a program azonnal elkezd dolgozni. A megfelelő szinten, az előre beállított kockázattal pozíciót nyit, és azt képes a végső kilépési pontig managelni, vagy a stoppal követni. A program lehetőséget biztosít az átlagár megjelenítésére és kézi zárásra is.

Fibo-Grid

Az expert még csak a fő devizapárokon lett tesztelve. Folyamatban van a fejlesztése, hogy később más instrumentumokon is működőképes legyen (DAX, DJI, S&P500, stb). Azért tesszük most ingyenessé, hogy segítsetek nekünk a tesztelésben.

FIGYELEM!
A PROGRAM CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLHATÓ!

A használatból eredően elszenvedett veszteségért vagy okozott kárért, kizárólag a program használója a felelős! A feljesztők és az oldal üzemeltetője kizár bármilyen felelősséget! Ajánlott egy demó kereskedési számlán kipróbálni, és tesztelni! A letölthető ZIP file tartalmazza magát az expertet és a leírását is.

A program csak klubtagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be! Ha még nincs fiókod, REGISZTRÁLJ!
Rejtett tartalom, amit csak a tagok láthatnak!