Idén július 25.-én  tarjuk a szokásos trader találkozónkat Budapesten, a Római-parton!

A korábbi évek hagyományait követve, a helyszín ismét a Két Rombusz kerthelyisége lesz. A hely elég hangulatos. Magas és árnyékos fák alatt kialakított tűzrakó és grillezőhelyek között, fedett asztalok és padok várnak minket. A helyszín könnyen megközelíthető, és olcsó is. Az összejövetelünk laza, baráti, kötetlen stílusú, ahol találkozhatsz és beszélgethetsz más emberekkel, akik szintén online kereskedéssel foglalkoznak, vagy érdeklődnek iránta. Hozhatsz családot, barátokat, barátnőt, kutyát, stb…

Jelenleg a hely nyitvatartása a megszokottól eltérő, de reméljük, hogy július végére visszaáll a megszokott rend. Terveink szerint 12:00 órától, kifulladásig leszünk ott, amíg jól érezzük magunkat.

Fontos szabály, hogy a vendéglátóhelyre nem lehet italt behozni! Fogyasztani az ottani kínálatból kell! Ami viszont elég bőséges, a limonádéktól kezdve a kávékon át, az alkohol tartalmú italokig bezárólag.

bogrács

Az ebédről idén is mi gondoskodunk! Garantáljuk, hogy senki nem marad éhen, hacsak nem vegetáriánus! A pontos menü még nem tisztázott, de minden valószínűség szerint vadpörkölt lesz. Ha ez neked nem megfelelő, a saját pecsenyédet vagy a zöldségeidet szeretnéd sütögetni, akkor van lehetőség grillező helyet is foglalni. Ha ilyen igényed lenne, nyugodtan írd be a jelentkezési lapon, a megjegyzés rovatba!

Gondoljunk a környezetvédelemre, ezért kérlek hozz magaddal műanyag tányért, poharat és evőeszközt is! A helyszínen ezeket el is tudod majd mosogatni.

A helyszín tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Parkolni a környező utcákban tudsz. Útvonaltervezéshez pedig használd a térképet, vagy a BKK Futárt.

Ha te is szeretnél eljönni, csak töltsd ki a jelentkezési lapot! Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, csupán segít nekünk megtervezni, hogy nagyjából hány főre számíthatunk majd.

Várunk minden régi és új Forex Klub tagot, valamint az érdeklődőket is! Ebédre már nem tudunk új jelentkezéseket fogadni! Ettől függetlenül gyertek bátran, a rendezvényünk INGYENES!