A régi weboldalon is adtam lehetőséget bárkinek, hogy leírhassa azokat a gondolatait, amiket szívesen megosztana másokkal az oldalon. Folyamatban van a régi írásoknak a költöztetése és igyekszem, hogy mielőbb újra olvashassátok őket. Regisztrált tagjaink az új oldalon is készíthetnek saját blogbejegyzéseket.

Ha eddig csak olvastad az érdekes írásokat, de te is szívesen kipróbálnád magad, hogy milyen blogger lennél, akkor itt a lehetőség! Írhatsz bármilyen témáról, ami kapcsolódik az oldal tartalmához!

Gazdaság, tőzsde, forex, technikai vagy fundamentális elemzés, kereskedés, rendezvény, vagy bármi más, ami szerinted érdekes lehet az olvasók számára. Akár hozzá is szólhatsz bármelyik bejegyzéshez, és elmondhatod a saját véleményed a témákról. 

A felső menü Bejegyzések menüpontja alatt szerkesztheted a cikkedet a DIVI builer segítségével. Ha képet is szeretnél hozzá feltölteni, akkor azt a Képek menüpont alatt található médatáron keresztül tudod feltölteni. Ne használj túl nagy méretű képeket, mert sok helyet foglalnak, és csak lassítják a lapok betöltődési sebességét. Javaslom, hogy a feltöltött képek ne legyenek nagyobbak 800 pixel szélességnél, és 250Kb méretnél.

A cikkek csak moderátori jóváhagyást követően kerülnek publikálásra. A moderátor formázza és nyelvtanilag elllenőrzi a beküldött szöveget. Ha szükségesnek ítéli, akkor apróbb változtatásokat, hajthat végre, formázhatja a szöveget, de ez nem befojásolja a cikk lényegi tartalmát.

Remélem, hogy hasznosnak találjátok majd ezt a funkciót, és többen is élni fogtok vele. Így jobban felpöröghet majd az oldal közösségi élete, és egy érdekes, színes, közkedvelt szakmai oldallá vállhatunk. Ha kérdésed van a cikk írással, beküldéssel kapcsolatban, írj nyugodtan, mindenben segítek! Ragadj billentyűzetet, és legyél professzionális blogger!