A grafikonrajzoló és kereskedést segítő eszközök mezőnyéből messze kiemelkedik a Sierra Chart. Vendégeink fejlesztőcsapatából az egyik meghatározó kolléga, aki dolgozott és programozott MetaTrader, Ninja majd Sierra alá így osztályozta le őket:

„A MetaTrader az egyes (mármint elégtelen), nehezen lehet vele komoly manuális folyamatot, vagy automatizált rendszert tervezni. Iszonyú nehézkes és elavult technológia, a tehetetlenség viszi csak előre. A Ninja lényegesen erősebb, de legalább két klasszissal marad el a Sierra Chart platformtól, úgyhogy hármast neki. A Sierra az ötös, de úgy, hogy ezt az osztályzatot még csak megközelítőleg sem érdemli ki más.”

A Sierra Chart egy új dimenzió, egy új kategória. De mitől lesz valaki ennyire elfogult? Mi az előny, amit egy kereskedési eszköz adhat a kezünkbe? A válasz a megbízhatóságban, rugalmasságban és a produktivitásban van.

Mi az, amitől Cimballi 14 év kiforrott használat után, legprogramozott segédeszközöket hátrahagyva tért át AmiBrokerről? Miért két héttel azután, hogy Tomas először látott Sierrát, már egy teljes évre előre kifizette az SC díját pedig mehetett volna havonta is? Mit látnak benne sokat tapasztalt kereskedők, akik csapot-papot hátrahagyva lépnek át rá? Körülbelül mert még ők is azt mondják: „Azt hittem, hogy ilyenről csak álmodozni szabad…”

Ezért lesz itt Cimballi és Tomas barátunk, hogy az első részben a hagyományos manuális kereskedésben utazó hallgatóságnak mutasson több mint egy tucat indokot. Hamarosan majd egy második alkalommal a kvantitatív csapatnak, akik már benne vannak, vagy szeretnének belekóstolni az automatizált kereskedésbe szeretnének kódolás nem igénylő rendszerfejlesztési és tesztelési képességet bemutatni.

Az előadás felvételének megtekintéséhez jelentkezz be! Ha még nincs fiókod, REGISZTRÁLJ!
Rejtett tartalom, amit csak a tagok láthatnak!